Home Singles WHAT SARAH SAID – Dear Stranger

WHAT SARAH SAID – Dear Stranger

by Bart Verlent

What Sarah Said is een prachtige song van Death Cab For Cutie maar ook de naam van het solo-project van de Antwerpse singer-songwriter, kunstenaar, actrice en fotografe Sarah De Wilde. Met dit project wil ze dromerige, melancholische indiepop maken die een ode is aan emotie, verbinding, en kwetsbaarheid. Nadat ze verschillende breekbare covers op YouTube maakte van onder andere Air, Bruce Springsteen, Radiohead, Mylène Farmer, The Velvet Underground en Tom Petty is ze nu klaar om haar eigen composities de wereld in te sturen.

© What Sarah Said

Dear Stranger is dus de debuutsingle van What Sarah Said en dat is ineens al een straf nummer. Het is een mooie, zweverige song die ons doet denken aan Mazzy Star, Beach House en Julee Cruise. Sarah creëert met sombere arrangementen een donker mysterieuze vibe die prachtig past bij haar warme stem.

Als je met zo’n prachtige single kan debuteren, dan ligt de weg volledig open voor deze talentrijke vrouw. We zijn benieuwd naar wat What Sarah Said nog allemaal in haar mars heeft.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More