Home Singles WEST COAST CARAVAN – Can’t Go Home

WEST COAST CARAVAN – Can’t Go Home

by Bart Verlent

Sinds dit jaar is West Coast Caravan geen trio meer. Stijn Hofman, Lucas Vanmeerhaeghe en Arthur De Bie worden nu bijgestaan door Mathias Devestel op keyboards en het gezelschap heeft ook twee backingzangeressen. Onlangs trok de band de studio in met Filip Tanghe om nieuw materiaal op te nemen, waar we al één voorproefje uit te horen kregen met groovy single Overtime.

© West Coast Caravan

Can’t Go Home is het tweede lekker voorsmaakje. Het klinkt sensueler en soulvoller dan de vorige single. We zouden het een combinatie durven noemen van The Black Crowes en Miles Kane. Stijn Hofman zingt met veel passie en overtuiging en wordt dan ook perfect aangevuld door de vrouwelijke backings.

De clip van Can’t Go Home is net zoals de video van Overtime opgenomen in de Antwerpse Stormkop en maakt deel uit van een 15 minuten durende live clip. West Coast Caravan zal de volledige video op 29 november tonen in de Gentse Charlatan waarna ze nog een stomende live set zullen geven met de soulvolle backings en bezwerende percussie.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More