Home Singles WE THE LIVING – Here In My Rock

WE THE LIVING – Here In My Rock

by Ann Cnockaert


De in Brussel gevestigde band We The Living deelt Here In My Rock een heerlijk down tempo nummer uit hun debuutalbum dat onlangs het levenslicht zag.

Een langverwacht project dat in 2015 werd besproken, zag pas acht jaar later het licht in de opnamestudio. Dit project bracht de gerenommeerde Britse ambient-artiest David Morley samen met de Spaanse muzikant José Papí, die zijn roots heeft in Andorra en voorheen actief was in de hardrockscene met de band Yearn.

Het resultaat van deze samenwerking is een schitterend debuutalbum Make the Living Great Again, dat luisteraars meeneemt op een meeslepende en melodieuze reis door de existentiële uitdagingen en onopgeloste wereldproblemen van vandaag.

De beelden voor Here in My Rock, een representatief nummer voor het hele album, zijn afkomstig uit het adembenemende Urho Kekkonen National Park in Finland. De muziek straalt een gevoel van kalmte en rust uit, perfect voor een moment van ontspanning of introspectie.

Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More