Home Singles WAYNE MATTHEWS – A Thousand Times

WAYNE MATTHEWS – A Thousand Times

by Bart Verlent

De West-Vlaamse singer-songwriter Wayne Debock begon ooit liedjes te schrijven om een moeilijke break up te verwerken. In 2019 nam hij, toen al onder de artiesten naam Wayne Matthews, deel aan Belgium’s Got Talent wat hem het vertrouwen gaf om door te gaan als singer-songwriter. Datzelfde jaar bracht hij zijn debuut ep uit waarop nog verschillende singles volgden.

© Wayne Matthews

Wayne noemt zichzelf een “hopeless romantic” en laat zich muzikaal beïnvloeden door Dermot Kennedy, James Bay, Shawn Mendes en Ed Sheeran. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zijn nieuwe single A Thousand Times een zeemzoete ballad is. Het nummer is geïnspireerd door zijn favoriete scenes uit de serie How I Met Your Mother, waarin het hoofdpersonage zegt dat hij het wachten op de ware beu is en zijn tegenspeelster antwoordt: “She’s on her way and she’s getting here as fast as she can”.

Het nummer zou zeker niet misstaan tussen het oeuvre van zijn helden. Het is een commerciële popsong die goed in elkaar zit en zeker een internationaal niveau haalt. Erg originele is het allemaal niet, maar op Qmusic en MNM zal de single zeker wel een succes worden.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More