Home Singles (W) – Wilg En Roos

(W) – Wilg En Roos

by Bart Verlent

Het is al een tijdje stil rond (W) aka W Tussen Haakjes, we vroegen ons zelfs af of de band nog bestond. Dit muzikale project van zanger/gitarist/songschrijver Wedrik maakt kleine, Nederlandstalige liedjes met laagjes en heeft al een tijdje de ambitie om de Vlaamse versie van Spinvis te worden. Er verschenen twee ep’s van (W) en dit jaar mogen we eindelijk de derde verwachten.

© (W)

Wilg En Roos is de eerste teaser uit die nieuwe ep die de titel Plusminus zal dragen en die, zoals de voorgaande ep’s, ook werd ingeblikt met Sam Pieter Janssens (Clairval, And Then Came Fall) in de productiestoel. Het is een rechttoe rechtaan liefdeslied dat meer poppy klinkt dan de voorgaande nummers van Wedrik. De gitaar staat meer op de voorgrond dan vroeger het geval was. De strofes klinken catchy maar trekken ons nog niet echt over de streep, dan komt echter dat zalige refrein en zijn we volledig mee.

Als drie jaar stilte voor zo’n straffe single zorgen, dan zijn we benieuwd of de volledige nieuwe ep ook zo overtuigend gaat klinken.

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More