Home Singles VINCENT LAWRENCE – The Fisherman

VINCENT LAWRENCE – The Fisherman

by Bart Verlent

Eind vorig jaar debuteerde de Hasseltse singer-songwriter Vince Seys onder zijn nieuw muzikaal alter ego Vincent Lawrence. Vincent maakt al jaren muziek en stond in 2017 in de finale van Limbomania. Daarna nam hij de tijd om zijn eigen sound te vinden en nieuwe nummers te schrijven.

© Vincent Lawrence

The Fisherman is Lawrence’ derde single en voor deze track kreeg hij ondersteuning van Joshua Ongena op drums, Joppe Vawetswinkel op keys, Edwård Kuijken op bas en Jannes Lathuy op gitaar. Zijn vroegere werk lag meer in de lijn van Bon Iver, door het experimentele kantje, heeft dit nummer toch een andere vibe. Het is een straf singer-songwriter nummer met een super aanstekelijk refrein en warme arrangementen die een mooi geheel vormen, zeker in combinatie met de heldere stem van Vincent.

Wij hielden wel van het geluid van de vorige singles dus was het even wennen aan de nieuwe weg die dit Hasselts talent hier inslaat. Dit gezegd zijnde, heeft dit nummer wel alle ingrediënten in huis om een hit te worden.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More