Home Singles VINCENT LAWRENCE – Taste Of Rain

VINCENT LAWRENCE – Taste Of Rain

by Bart Verlent

Vincent Lawrence is het muzikale alter ego van de Hasseltse singer-songwriter Vince Seys. Vince is al jaren bezig met muziek maken en stond in 2017 in de finale van Limbomania. De laatste jaren is hij vooral aan het sleutelen geweest aan nieuwe muziek waarvan Taste Of Rain het tweede voorsmaakje is.

© Vincent Lawrence

Vorig jaar kregen we een eerste voorproefje met Keep The Cancle Lit waarin duidelijk opvalt dat de singer-songwriter heel wat invloeden ging halen bij Bon Iver. De nieuwe single gaat een stuk breder dan zijn voorganger. Het nummer begint als een pianoballade maar wordt in het refrein meer een popsong. Op het einde verandert de sfeer weer met bombastische arrangementen. Hier en daar komt het experimentele Bon Iver-sfeertje toch weer om de hoek kijken.

Taste Of Rain klinkt heel avontuurlijk en uniek. Als Vincent Lawrence zo origineel uit de hoek blijft komen gaat deze kerel nog veel potten breken.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More