Home Belgisch VALKØ – Monsters

VALKØ – Monsters

by Ann Cnockaert

Valkø is een veelzijdige artieste gevestigd in Brussel. Séverine Cayron is actief als actrice, zangeres, muzikante, celliste en songwriter. Het begon allemaal in 2010, toen ze Winter Hopes uitbracht onder het pseudoniem Auryn. In 2016 bracht ze, onder de naam Valkø, haar tweede ep This Kind of Game uit. Met Monsters krijgen we de eerste single uit de gelijknamige ep die in oktober zal verschijnen.

Valkø onthult haar melancholische pop universum waarmee ze alle veelzijdigheid van haar menszijn uitdrukt, de problemen die haar sterk maken, de monsters die haar verontrusten en toch haar uniek maken. Monsters gaat over het accepteren van de donkere delen van je ziel en leren dansen met hen in een vreemde kleurrijke choreografie.

Valkø stelt op 23 oktober 2021 haar gloednieuwe ep voor in de Brusselse Botanique. Op 24 oktober speelt ze een solo concert in het kader van Bota Kids. Op de tonen van haar unieke, zinderende en bezielde stem palmt deze Brusselse zangeres je ongetwijfeld in!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More