Home Singles UP HIGH COLLECTIVE – Koi (San-Kofa Rhythm Records)

UP HIGH COLLECTIVE – Koi (San-Kofa Rhythm Records)

by Bart Verlent

Up High Collective verwierf in 2010 bekendheid dankzij de single Blend, waar de mooie stem van Niels Delvaux (Delv!s) op te horen is. Pas acht jaar later verscheen de debuutplaat Solitude en op 11 oktober is er eindelijk de opvolger Koinonia. Koen De Petter en Renaldo Mario zijn sinds 2018 aan de plaat bezig, ze zien het als hun meest ambitieuze muziekproject tot nu toe.

© Up High Collective

Het duo kreeg versterking van sitarspeler Bert Cornelis, contrabassist Jens Similox (Orchetre Collone) en drummer Lander Gyselinck (Lander & Adriaan, STUFF.). Koi is het eerste filmische voorproefje van het album en dat klinkt alvast veelbelovend. Het is meer dan vier minuten genieten van wat we allemaal te horen krijgen. Het duo toverde een breed klankenpalet bij elkaar waar ze boeiende harmonieën en zalige beats onder zetten.

We hebben lang moeten wachten op nieuwe muziek van Up High Collective maar deze single maakt dat wachten meer dan waard. Hopelijk krijgen we binnenkort nog een voorproefje van het album, want dit smaakt naar meer.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More