Home Singles TIM I.D. FEAT. JONES – Ambetant (Eigen Beheer)

TIM I.D. FEAT. JONES – Ambetant (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

In het hiphop wereldje worden regelmatig samenwerkingen aangegaan. Ook in ons land zijn rappers niet vies van een creatieve versmelting. De Antwerpse rapper Tim I.D. brengt binnenkort een nieuw album uit en daarin wou hij een soort van duet opnemen met de Limburgse rapper Jonathan Louage, beter gekend als Jones. De Limburger bracht vorig jaar de ep 22.22 uit waarop hij alle mogelijke levenslessen bundelde.

(c) Tim I.D. ft. Jones

De samenwerking resulteert in het nummer Ambetant. De track gaat over hoe moeilijk het soms is om er in het dagelijks leven de moed in te houden. En hoe je dat toch kan doen door de energie te blijven zoeken om alle frustraties van je af te schudden. Voor de beats ging het duo ten rade bij PVG Beats en de mixing en mastering nam Fatty K (Ken Diamant) voor zijn rekening.

Aangezien beide rappers hun eigen tongval hebben, is dit echt wel een boeiende combinatie. Jones doet dit in het gedreven Limburgs terwijl Tim I.D. rapt in het typische Antwerpse dialect. De ingetogen old-school beats vullen de raps van het duo prima aan. Een heel sterke combinatie.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More