Home Singles TILL MORNINGLIGHT – Anybody (Horza Records)

TILL MORNINGLIGHT – Anybody (Horza Records)

by Bart Verlent

Het was al meer dan een jaar geleden dat we nog iets gehoord hebben van het Berlaarse duo Till Moonlight. Lode Haleydt en Frederik Vanhoo maken no nonsens garagerock, altijd gedreven recht vooruit. Na drie singles verscheen in april vorig jaar de debuutep 18’12” (de totale tijd van de zes nummers die op deze ep staan).

© Till Morninglight

Na een lange pauze zijn Lode en Frederik er terug met een smerige garagerock track. In de loop van het jaar groeide het duo uit tot een trio met Daniel Guerrero op bas.

Anybody gaat over zo dronken zijn dat je niet meer weet waar je bent. Het nummer volgt dezelfde lijn van de vorige tracks: uitbundig rammen en een lekker catchy refrein afleveren dat na één beluistering iedereen kan meebrullen.

Voor Till Morninglight hoeft het niet complex te zijn en wie zijn wij om hen tegen te spreken. Dit is de betere garagerock en die klinkt super smerig.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More