Home Singles THOSE WHO DIDN’T – They Always Come in Fours

THOSE WHO DIDN’T – They Always Come in Fours

by Ann Cnockaert

Those Who Didn’t is een vierkoppige instrumentale band uit Antwerpen met een stijl omschreven als ‘post-everything’ en ‘pre-nothing’. Ze maken korte, catchy nummers die tegen je schreeuwen, zonder vocals weliswaar. We krijgen hun nieuwste single They Always Come in Fours.

Het nummer They Always Come in Fours is iets rustiger dan de nummers op de heren hun laatste ep. Voor deze track haalden ze hun post-rock invloeden naar boven.

Na dagenlang footage van oorlogen, industrie, vintage-erotica, hedendaagse kunst, natuurrampen,… te bekijken, koos de band voor beelden van schattige kittens.

De clip vertelt het verhaal over een moederpoes en haar drie kleine kittens. Maar het gaat over zoveel meer dan het op het eerste gezicht lijkt. Het gaat over familie. Over de dagelijkse worstelingen die iedereen doormaakt. Over de moeilijkheden van het moederschap, opgroeien in een snelle wereld, iets verliezen maar jezelf terugvinden in het proces, de strijd tussen goed en kwaad. Maar bovenal gaat het over vriendschap en liefde.

Inmiddels is het wetenschappelijk bewezen dat we van kattenfilmpjes gelukkiger worden, voeg daarbij nog een sterk nummer en je krijgt de perfecte match!

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More