Home Singles THE WOLF BANES – Planet Of Peace (DUNGEON TAPES)

THE WOLF BANES – Planet Of Peace (DUNGEON TAPES)

by Filip Verbeeck

The Wolf Banes laten weer van zich horen.

Ze bestaan 35 jaar maar hebben nog altijd de drive van 16-jarige pubers. Dat laten ze op hun nieuwste single Planet Of Peace ook horen. Er is ook een nieuw album aangekondigd dat hopelijk dit jaar nog verschijnt.

Wim is voor ons nog steeds één van de betere songwriters van België en deze single bewijst dat nog maar eens. Het nummer begint onmiddellijk met een knappe gitaarriff. Ook opvallend is de koebel die je op dit nummer nog veel gaat horen. Als Wim begint te zingen, hoor je dat hij door de jaren heen niets van zijn vocale capaciteiten is verloren.

Planet Of Peace is een klassieke Wolf Banes-song. Een up-tempo nummer met indrukwekkende gitaren (en dito solo), een uitmuntende ritmesectie die zeer aanwezig is en knappe zangpartijen met een zeer catchy refrein. The Wolf Banes zijn altijd bereid jouw optreden of festival op te luisteren met fijne muziekjes!

Check ook zeker de knappe video gemaakt door Pieter Vreede.

http://www.thewolfbanes.be/

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More