Home Singles THE PINK LEMONS – Crumbs

THE PINK LEMONS – Crumbs

by Bart Verlent

In de beginjaren van The Pink Lemons stond alles in het teken van zoete indiepop. Naarmate de identiteit van de band duidelijker werd, keerde het tij richting een hardere, ruwere sound. Daarom staat er op hun twee ep’s een mix van indierock met vleugjes punk, zoete pop en funk. Volgend jaar mogen we de debuutplaat verwachten van deze voornamelijk Gentse band.

© The Pink Lemons – Margit Vantoortelboom

Crumbs is de eerste single uit dat album. Op deze dromerige track is geen funk of rock te bespeuren; we krijgen een dromerige zeemzoete track waar we het etiket ballade op kunnen kleven. Enkel op het einde krijgt de song meer body dankzij de stevige gitaren. Op dit nummer valt vooral op dat zangeres Jessica King een indrukwekkende stem heeft.

Het is duidelijk dat The Pink Lemons voor hun nieuwe album opnieuw afkomen met een nieuw geluid. Het wordt dan ook afwachten wat ze nog meer in petto hebben. Crumbs is alvast een mooie teaser voor dat nieuwe geluid.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More