Home Singles THE ME IN YOU – Landscapes (Starman Records)

THE ME IN YOU – Landscapes (Starman Records)

by Bart Verlent

Sinds 2009 levert The Me In You prachtige songs af die eigenlijk veel te weinig aandacht krijgen. Af en toe is deze band uit het Hageland te horen op Radio 1 en Jeroen Meus (fan van het eerste uur) gebruikt regelmatig een nummer als achtergrondmuziekje in zijn programma Dagelijkse Kost. De band schreef Out Of The Blue zelfs speciaal voor de 2000ste aflevering voor dat programma. In 2018 verscheen hun laatste album Stuart Conroy. Een ongelooflijk straffe plaat die heel positief werd onthaald in de pers.

© The Me In You

In 2020 trok The Me In You de studio in om hun vierde langspeler How Does It Feel To Be Wrong All The Time in te blikken samen met hun trouwe producer Gaëtan Vandewoude (Isbells). In mei vorig jaar kregen we al een eerste voorproefje uit dit album met The Day MCA Passed Away, een eerbetoon aan Adam Yauch van Beastie Boys. Nu krijgen we nog een wondermooi nummer te horen uit het album dat in april verschijnt op Starman Records.

Met Landscapes komen Stijn Claes en co met een prachtig ingetogen song die heel intens binnenkomt. Subtiele arrangementen vullen de zachte stem van Claes mooi aan waardoor er iets heel moois wordt opgebouwd. Spijtig genoeg duurt het nummer maar 2 minuten en 30 seconden, van ons had het dubbel zo lang mogen duren.

The Me In You stelt hun nieuwe plaat voor op:
17/04 – De Living, Heist-Op-Den-Berg
21/04 – Café Café, Hasselt
26/04 – Amor (Roma), Borgerhout
27/04 – Het Depot, Leuven

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More