Home Singles THE LIGHTHOUSE – Tonic & Gin

THE LIGHTHOUSE – Tonic & Gin

by Bart Verlent

The Lighthouse zette de mensen in Leuven de afgelopen week serieus op het verkeerde been. In het straatbeeld en in cafés werd er reclame gemaakt voor een nieuwe merk gin. Op de affiches en bierviltjes werd de nieuwe “Lighthouse Tonic & Gin” getoond met onderaan een uitnodigende QR-code. Het ging dus niet echt om een nieuw gin-merk maar wel om de nieuwe single van de Leuvense band.

© The Lighthouse

Het nummer gaat over het verlost zijn van verantwoordelijkheden, genieten van het leven en je niets aantrekken van anderen. In tegenstelling tot wat de songtitel doet vermoeden, is het niet de cocktail die de buzz geeft, maar gewoon de schoonheid die verscholen zit in de kleine dingen des levens.

Die onbezorgde-vibe valt echt wel op in Tonic & Gin. Het is een luchtige popsong die het best tot zijn recht komt op een zomerse dag op een terras met een gin tonic in de hand. Het nummer blijft niet echt hangen maar is wel leuk om naar te luisteren.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More