Home Singles THE LIGHTHOUSE – Photoshopped Postcards 

THE LIGHTHOUSE – Photoshopped Postcards 

by Bart Verlent

In juni bracht The Lighthouse de ep Photoshopped Postcards uit, het vervolg op hun debuutalbum Whatever Comes Our Way uit 2019 en de eerst ep met nieuwe zanger Willem Zelck. Op deze ep neemt de Leuvense band nog meer dan vroeger de vrijheid om te experimenteren met verschillende subgenres van de popmuziek.  

© The Lighthouse

De band bracht net een deluxe versie van Photoshopped Postcards uit met extra live versies van de nieuwe songs die zijn opgenomen in de Galaxy Studios met een heuse XL-bezetting, met extra blazers en backing vocals en een eigen live-interpretatie van Green Light van Lorde.  

Om de release van de deluxe versie extra in de verf zetten, brengt The Lighthouse de live-versie van het titelnummer uit als teaser. Die klinkt, dankzij de blazerssectie en de backings, veel warmer en intenser dan de studio versie. Het cleane hyperpop geluid krijgt op deze versie een update die de song naar een hoger niveau tillen.

Van ons mag The Lighthouse in het vervolg altijd in de XL-bezetting songs opnemen want dit klinkt veel krachtiger en origineler dan de studioversie.  

FACEBOOK INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More