Home Singles THE INDIEN – Sleep When I’m With You

THE INDIEN – Sleep When I’m With You

by Ann Cnockaert

De Haagse band The Indien is aan een opmars bezig en zetten daarbij ook voorzichtig stapjes richting België. Het duo, bestaande uit Rianne Walther en Casper Talsma, creëert levendige popnummers met een uniek karakter. Na het succes van hun eerdere single Be Yours die eerder dit jaar werd uitgebracht presenteren ze nu een opvolger genaamd Sleep When I’m With You.

©The Indien


De muziek van The Indien draait om de herkenbare stem van Rianne vaak vergezeld van eenvoudige percussie, een gelaagde filmsfeer en meeslepende gitaarmelodieën.

In Sleep When I’m With You worden zowel de mooie momenten als de moeilijkheden van een langdurige relatie belicht en komen de verschillende emoties die hiermee verbonden zijn treffend naar voren.
Deze prachtige song zal ook te horen zijn in de Nederlandse Netflix-film Happy Ending die op 1 september wordt uitgebracht.

Het debuutalbum van The Indien staat gepland voor release in het voorjaar en zal gevierd worden met een optreden in de Tolhuistuin van Paradiso op 5 april 2024.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More