Home Singles THE BLACK GASOLINES – Take Me Anywhere

THE BLACK GASOLINES – Take Me Anywhere

by Bart Verlent

De West-Vlaamse band The Black Gasolines brengt naar eigen zeggen “theatrical art rock”, maar deze term vertelt volgens ons niet het hele verhaal. De vier heren maken heel straffe songs met veel diepgang en een theatraal randje dat altijd indrukwekkend klinkt. Vreemd dus dat de band na al die jaren nog steeds niet doorgebroken is. Wie weet komt daar met het album White Residence, dat op 18 oktober verschijnt, verandering in.

© The Black Gasolines

De eerste single The Entrepreneur was al bijzonder boeiend en dat geldt ook voor deze Take Me Anywhere. Al vanaf de redelijk bombastische intro is het er helemaal op. Het nummer gaat ingetogen verder met warme, brede arrangementen en Bradley Remorie die iedereen inpakt met zijn zeemzoete stem. Volgt een refrein om u tegen te zeggen en nog een zalige break die zeker een meerwaarde is.

The Black Gasolines hebben het weer gedaan, een ijzersterke song afleveren waar we een paar minuten niet goed van zijn.

De band stelt het nieuwe album voor in Charlatan in Gent op 7 november. De eerste 50 mensen die het album voorbestellen via deze link krijgen een ticket voor de releaseshow.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More