Home Singles THE ANTLER KING – Bolero (N.E.W.S.)

THE ANTLER KING – Bolero (N.E.W.S.)

by Bart Verlent

Het is alweer vier jaar geleden dat Esther Lybeert en Maarten Flamand, alias The Antler King, hun derde langspeler Ten For A Bird op de mensheid loslieten. Hoog tijd dus dat er nog eens iets nieuws van dit talentvol duo verscheen. Het goede nieuws is dan ook dat er een nieuw album op komt is. Dat hebben ze ingeblikt in hun eigen studio met vaste producer Jan Chantrain.

© The Antler King

Bolero is de eerste single van de te verschijnen plaat en klinkt absoluut niet als het stuk van Ravel. We horen er The Antler King op zijn best: groovy, psychedelisch, een lekker jankende gitaar en Lybeert klinkt super zwoel. De tekst gaat over mensen die zich op sociale media voordoen als iemand anders dan ze in het echte leven zijn.

Wij zijn alvast te vinden voor deze nieuwe The Antler King schijf. Ook al is de tekst van het nummer vrij donker toch sleurt deze aanstekelijke track ons mee naar de dansvloer, de perfecte soundtrack voor een warme zomerse dag.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More