Home Singles THE 925 – Good Man (Eigen beheer)

THE 925 – Good Man (Eigen beheer)

by Björn Comhaire

The 925 zijn nog niet zó heel lang bezig en toch zijn ze al langzaamaan aan het evolueren van een rechttoe rechtaan garagerockband naar een iets gezapiger geluid. Beetje surf, beetje smartlap, een flinke dosis rock-‘n-roll attitude en veel nostalgie naar het geluid van de jaren 60 en 70.

© The 925

Exact die ingrediënten horen we in de nieuwe single Good Man die verscheen met bijhorende, zomerse videoclip die aansluit bij hun drukke festivalzomer.

“Liederleikheidt ende openbaere dronckenschap” aan het donk van Oudenaarde, en café Pasta en Blues in Zottegem spelen een belangrijke rol in de zomerse clip waarin de band zich verliest in sportief vertier en zo maar net op tijd in Zottegem arriveert voor een optreden.

Good Man is de voorbode van de tweede ep van The 925 die in 2024 verschijnt en van een internationale clubtour die hen de komende weken op een twintigtal podia brengt.

WEBSITE / FACEBOOK / INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More