Home Singles TASKA BLACK FT. TESSA DIXSON – Found Myself (STMPD RCRDS)

TASKA BLACK FT. TESSA DIXSON – Found Myself (STMPD RCRDS)

by Bart Verlent

Taska Black is de artiestennaam van de Antwerpse producer, songwriter en multi-instrumentalist Joachim Gorrebeeck. Hij is in eigen land zo goed als onbekend maar beklimt in de States wel de dance radio-charts met zijn vorige single Easier, een samenwerking met de Amerikaanse zangeres Emily Vaughn. Nu werkt Joachim pas voor de eerste keer met een Belgische artiest samen en dat dan nog wel met het Brusselse toptalent Tessa Dixson.

(c) Taska Black

Taska Blacks vorige single Easier vertelt het verhaal van een breakup waarin je tot de realisatie komt dat de relatie met iemand niet goed voor je is en dat je die moet beëindigen. Met Found Myself schreef Joachim het perfecte vervolg op zijn vorige single.

Muzikaal is het nummer volledig op het lijf geschreven van Tessa Dixson. Deze track heeft dezelfde vibe als haar eigen werk. Ze heeft het ook nu weer sensueel ingezongen net als op haar eigen songs.

Found Myself is geen typische danstrack maar kent veel subtiele breaks en mooie arrangementen. Taska Black en Tessa Dixson vullen elkaar op een unieke manier aan op deze knappe single.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More