Home Singles TARAHUMARA – Hyper Real (ft. Lukas Hermans)

TARAHUMARA – Hyper Real (ft. Lukas Hermans)

by Ann Cnockaert

De Tarahumara zijn een inheems volk woonachtig in de staat Chihuahua in het noorden van Mexico. Ze staan erom bekend lange afstanden te kunnen lopen. Tarahumara is ook de nieuwe band van het duo Alexander Serneels en Wonne Joosen. Toen Wonne en Alexander zelf in de Ardense bossen verdwaalden tijdens één van hun lange trailruns samen, bedachten ze de naam voor het project. Beide heren stonden in 2014 met hun vorige band Humble Flirt in de finale van HUMO’s Rock Rally. Nu debuteren ze met hun gloednieuwe single Hyper Real.

Hyper Real is een en sfeervol indie synthpopnummer met de stem van Lukas Hermans (Sleeper’s Reign). Lukas, die ook de tekst schreef, vertelt over het nummer: “Achteraf gezien merk ik dat het nummer gaat over jezelf bevrijden uit een soort mentale gevangenis waarin we onszelf soms plaatsen, over persoonlijke stagnatie/groei en zelfacceptatie.”

De animaties in de videoclip sluiten mooi aan bij de tekst.

Op hun debuut ep How we once looked upon tomorrow die zal verschijnen op 25 november, werkt het duo samen met Leen Diependaele en Lukas Hermans voor de vocals. De co-productie en mixing van het geheel werd gedaan door Orson Wouters.

Na enkele keren beluisteren, draaiden we de volumeknop spontaan luider en hebben de heren van Tarahumara ons volledig ingepakt. Sterk debuut!

 FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More