Home Singles SUWI – Who Are You (W.E.R.F. Records)

SUWI – Who Are You (W.E.R.F. Records)

by Bart Verlent

Half april mogen we de derde langspeler Playing For Oscar verwachten van SUWI. Op deze plaat hebben Cyriel Vandenabeele, Mattias Geernaert en Elias Devoldere de ontembare kracht van de natuur en de romantiek van ‘sterven is beseffen dat je leeft’ verwerkt. Dat heeft dit trio gedaan met de lichamelijke ervaring die groove kan bieden, gecombineerd met de sereniteit en eenvoud van de vorige albums.

© SUWI

De toevoeging van tekst en zang is iets nieuws op deze plaat maar als we moeten uitgaan van de tekst van de nieuwe single Who Are You moeten we geen filosofische teksten verwachten. In deze song worden er gewoon een paar zinnen subtiel in het dromerig nummer gelegd. De woorden zijn eerder een sombere invulling van deze ingetogen groovy track.

SUWI zoekt weer het avontuur op en komt dan altijd weer onverwacht uit de hoek. Dat is ook het geval met deze Who Are You. Laten we deze boeiende song een combinatie van funk, soul met een jazzy randje noemen of gewoon SUWI.

SUWI kan je aan het werk zien op:
19/04 – KAAP, Brugge
20/04 – N9, Eeklo
24/04 – Bonnefooi, Brussel (+support act Julien Tanghe (solo))
03/05 – Hnita Jazz Club, Heist-op-den-Berg
15/05 – Viernulvier (Balzaal, Vooruit), Gent
23/05 – Blikfabriek, Antwerpen (+ support act Solak (solo))

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More