Home Singles STEF KAMIL CARLENS & FRIENDS – More Sex Baby

STEF KAMIL CARLENS & FRIENDS – More Sex Baby

by Bart Verlent

Ter gelegenheid van de Week van de Belgische Muziek brengt Stef Kamil Carlens met zijn muzikale vrienden een ode aan Lio. Carlens vindt de songs van de Franstalige zangeres niet alleen heel goed geschreven, hij vindt ook dat ze die op een prachtige manier brengt. More Sex Baby is echter meer dan een hommage aan Lio, het is ook een ode aan de zorgeloosheid die je soms kan vinden in een song.

© Stef Kamil Carlens

Van Stef Kamil zijn we gewoon dat hij met iets unieks voor de dag komt en dat is deze keer niet anders. More Sex Baby schreef hij samen met Matt Watts en Laurence Bourgeois. Het 10 minuten durend nummer begint met een intro die wat weg heeft van het typische Air-geluid. Wat volgt is een sensuele, funky song waar de seks vanaf druipt.

We horen de vrolijkheid van Lio’s songs wel in deze track maar muzikaal klinkt het toch meer als iets van Prince of Serge Gainsbourg. De bijzondere psychedelische break heeft dan weer iets compleet unieks. Ja, Stef Kamil Carlens & Friends blijven ons echt de volle 10 minuten boeien.

Momenteel kan je het nummer enkel beluisteren op de Facebookpagina van Stef Kamil Carlens waar je ook de geweldige clip kan bekijken.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More