Home Belgisch SONS – Tube Spit (Caroline).

SONS – Tube Spit (Caroline).

by Didier Becu

Iedereen doet uiteindelijk met zijn geld wat hij wil, maar toch, gokken op het feit dat Diane Grace in de finale van de Rock Rally zou geraken of dat de Sons De Nieuwe Lichting zouden winnen leek ons weggegooide centjes.

Stiekem hoopten we erop, maar ons leek het muziek die te veel buiten de lijntjes tekende om de jury van de wedstrijden over de streep te krijgen, maar ze deden het. Of het een godsgeschenk of een vergiftigde appel is, zal de toekomst wel uitwijzen, feit is dat de Antwerpenaren van Sons geen duimbreed toegeven aan het feit dat ze deze zomer op zowat ieder festival te zien zullen zijn.

Tube Spit is de nieuwste single van het viertal. Geen onbekend terrein voor de fans, want de song stond al op hun ep die eerder dit jaar verscheen. Een song die eigenlijk alleen maar omschreven kan worden als garagerock van de vuilste soort. Zelfs een beetje te vergelijken met die andere garagerockers waarover we niet kunnen zwijgen: de Mind Rays.

Gitaren die eerder klinken als ontembare stofzuigers, drums die als oormeppen aanvoelen en een zanger die er zich niets van aantrekt dat hij na een paar minuten verzuipt in zijn eigen zweet. Da’s rock ’n roll mijnheer!

Tips moeten we ze niet geven, daar zijn ze veel te groot voor, maar blijf vooral jezelf. En als ze dat doen dan heeft dit land er voor lange tijd een fantastische bende bij.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More