Home Singles SONDERWÅLT – Crazy (Eigen Beheer)

SONDERWÅLT – Crazy (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Het Gentse viertal Sonderwålt brengt begin volgend jaar hun debuutalbum Nighthawks uit. De afgelopen maanden kregen we er al twee singles uit te horen. Dit indiekwartet bracht in de zomer van 2019 een demo-ep uit waarin we invloeden van Fleetwood Mac, Simon & Garfunkel, Courtney Barnett, Tallest Men On Earth en Cigarettes After Sex horen.

(c) Sonderwalt

Op de eerste twee singles van het nieuwe album, Kaleidoscopes en Espresso, speelt de cello een hoofdrol, in deze song blijft ie meer op de achtergrond. Crazy is het openingsnummer van het album en deze uptempo track sleurt je mee in de gedachtegangen en twijfels van iemand die op het punt staat een belangrijke stap te zetten.

Deze fijne lo-fi compositie heeft een heel vrolijk ritme en de speelse arrangementen zorgen ervoor dat het zware onderwerp van deze song toch luchtig wordt opgenomen. Opnieuw een zalig singeltje van deze band met een originele sound.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More