Home Singles SISTER MAY – Dope

SISTER MAY – Dope

by Bart Verlent

Eind vorig jaar leverde het Roeselaarse viertal Sister May een eerste stevige voorproefje van de nieuwe plaat af met de single The Kneep. Wij waren onder de indruk van de verbluffende ‘wall of sound’ die de band op deze song neerzette waarmee ze de lat voor zichzelf erg hoog legden voor de nieuwe plaat.

© Trees Rommelaere

Op 28 februari kregen we nog een nummer te horen van het nieuwe album dat ze opnamen in de Penthouse Studio. De intro begint opnieuw loeihard maar deze kerels kunnen ook subtiel uit de hoek komen. Na de lawine van stevige gitaren en drums halen ze even de voet van het gaspedaal om op adem te komen, om daarna in het refrein weer alles te geven.

Met Dope levert Sister May weer een subliem staaltje af. De band weet hoe ze kunnen boeien van begin tot eind. Laat dat nieuw album maar snel komen!

Op 24 maart kan je Sister May aan het werk zien in het Fabriekspand in Roeselare. Verder op de affiche die avond: H3ktor en The Mars Model. Tickets zijn te koop via deze link.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More