Home Singles SILENT PRESENCE – Tell Me

SILENT PRESENCE – Tell Me

by Nel Mertens

Corina Baekeland (Face Your Fears, Black Snow In Summer) en Wim Guillemyn (In Search For Embers, The Other Intern…) werkten al eerder samen, maar zijn vooral elk afzonderlijk al jaren bezig met muziek.

Ze zijn nu op het punt gekomen om samen te gaan creëren, als Silent Presence. De stille aanwezigheid van hun boodschap wordt voor het eerst luid verspreid met de single Tell Me, in klank gezet met synths, spaarzame gitaarlijntjes, een drijvende bas, emotionele zang met een catchy refrein. Een boodschap over hoop, terugvechten en communicatie. De communicatie wordt in de clip o.a. verbeeld met mobieltjes, maar evengoed met gebarentaal.

“Tell me Tell me
The truth lays always somewhere between us
Convincing is making a new truth
Tell me Tell me
Bashing lies is now our main goal
Relieving the pain must be the start of recovering
Heaven is just a blister on the soul”

Wim werkte de basis uit en deze werd tot aan de afwerking bijgestuurd door Corina. Het werd een bittere minimal compositie.
Het duo laat weten dat ze nog enkele – meer donkere – songs afwerken en ook hun coverversie van April And June van The Sands uitwerken. In het najaar hopen ze met Silent Presence ook de podia te verkennen.

Tell Me is digitaal verschenen.

Bandcamp / Spotify

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More