Home Singles SILENT FLAG – Move My Body

SILENT FLAG – Move My Body

by Nel Mertens

De wimpel waait verder maar niet in stilte. Want met zijn newwave-/ postpunkproject Silent Flag, bracht Dirk Vreys (A Slice Of Life, The obsCURE) een nieuwe single uit.

Met dit DIY-project wil hij telkens nieuwe samenwerkingen aan gaan met andere artiesten. Deze keer was dat Bart Coninckx van het project Controversial. Hij speelde alle instrumenten in en nam ook het mixen en masteren voor zijn rekening.

Het resultaat is Move My Body, een donkere, sexy dancetrack, met een vurige videoclip en surplus! De zanglijnen van Vreys drijven ijl bovenop mystiek bittere synthlijnen, voorzien van een erg dansbare beat. Wanneer de zang overgaat in spoken word, krijgt het geheel een opwindend kantje. Of misschien zit die videoclip daar ook wel voor iets tussen…

Hoewel de woorden “Fuck me!”, die regelmatig opduiken, weinig aan de verbeelding overlaten. Klare taal. Altijd goed om de verwachtingen scherp te stellen.
De verschillende zanglijnen werden naar het einde toe knap gelaagd gemixt, wat een mooie slotsound oplevert!

Move My Body is digitaal verschenen.

Facebook / Bandcamp / Spotify

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More