Home Singles SHORTY JETSON AND THE LEFTHANDS – Walk And Let It Go

SHORTY JETSON AND THE LEFTHANDS – Walk And Let It Go

by Nel Mertens

Shorty Jetson And The Lefthands schonken ons in juni al een warm zuiderse rocksong met hun eerste single Talk About It. De tweede single klinkt even warm. Waanden we ons met de vorige op blote voeten op Woodstock, dan neemt deze ons op diezelfde blote voeten mee door een fris weiland waar het ros van een cowboy staat te grazen. Een track over loslaten en doorgaan.

Artwork (c) Hanne Fransen

De americanasound spat er in Walk And Let Go af, in een uiterst charmante tweezang van Charlotte Verdick en Shorty Jetson zelf (a.k.a. Robin Van Den Plas). Fris pianospel, gitaargetokkel, een elektrische gitaar die af en toe eens komt loeien en een aanstekelijk meezingritme. Met Tuur Vloemans op de drums, warme bassnaren van Jens Lenaerts en nu ook Jarne Vreys die Van Den Plas bijstaat als gitarist, is dit een band geworden die wij ons graag op een livefestival, met veel vrijheid en bloemenkransjes in ons haar, laten overkomen.

If this one kills you, it’ll kill you slow!

Op 23/10 verschijnt ook de videclip bij dit nummer. Wie wil kan hiervan al een glimp opvangen op de Facebookpagina van Shorty Jetson And The Lefthands.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More