Home Singles SHHT – Newsflash

SHHT – Newsflash

by Bart Verlent

De mannen van SHHT zijn weer volop aan touren in binnen- en buitenland en dit najaar komt er een nieuwe ep uit met de opmerkelijke titel: Oh, Shht! Vorige maand kregen we daar het indrukwekkende Stocklyfe uit te horen en nu krijgen we er nog een voorproefje uit.

© SHHT

Newsflash heeft weer die lekkere krankzinnige energie die we van SHHT gewoon zijn. Het nummer gaat over de invloed van nieuws op ons dagelijks leven. Hoe dat bepaalt hoe we met elkaar en onszelf omgaan en hoe heel het fake news discours ons vol argwaan naar de wereld doet kijken. Toen de band het nummer een paar maanden geleden schreef, hadden ze zich niet kunnen voorspellen dat alles één op één zou uitkomen, ook al is dit proces al lang gaande.

SHHT is er weer in geslaagd om een heerlijke catchy song in elkaar te knutselen waar we niet genoeg van krijgen. Een ideaal nummer trouwens om op mee te brullen tijdens de festivals.

SHHT kan je aan het werk zien op:

06/05 – Botanique, Brussel (samen met Crack Cloud en Viagra Boys)
13/05 – Trax, Roeselare
20/05 – Bolwerk, Kortrijk
15/07 – Boomtown, Gent

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More