Home Belgisch SANIA

SANIA

by Luminous Dash

Zin in onweerstaanbare indiedancepop? Welkom in de wereld van Sarah Van Oostveldt.

Zo’n vier jaar geleden studeerde Sania (haar artiestennaam) af aan de de PXL Music Hogeschool , wetende dat ze het in de muziekwereld wilde maken.

Vanaf haar prille tienerjaren schreef ze songs en die moesten vooral teksten bevatten die recht uit het hart komen, wij noemen het dance-anthems met lyrics over de dingen die iedereen meemaakt.

Tot nu toe vind je alleen maar wat demo’s van haar electropopsongs op de Vi.be-site.

Hoewel de nummers wat meer aankleding en power kunnen gebruiken, merk je dat deze dame songs kan schrijven met een hoge hitgevoeligheid. Als er een punt is waar Kate Perry en Sylver elkaar kruisen, dan is het daar waar je Sania zal treffen. Of zelfs wat Chvrches en dat is altijd een goed teken.

Het worden overigens spannende tijden voor de blondine, want net zoals dat al eerder op de Humo’s Rock Rally en de Maanrockrally het geval was, is ze deze zomer geselecteerd voor het Jonge Wolven-concours (op 20 juli is dat).

Geen moeilijkdoenerij bij Sania, gewoon bewijzen dat je anno 2018 nog schaamteloos aanstekelijke popsongs kan neerpennen.

Vi.be
Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More