Home Singles RHYE – Come In Closer

RHYE – Come In Closer

by Bart Verlent

Michael Milosh bracht vroeger, onder de naam Milosh, muziek uit die volledig in de lijn lag van Rhye. Toen Robin Hannibal Milosh vervoegde ging het duo verder onder de naam Rhye. Sinds het album Spirit uit 2019 is de band terug een soloproject van Milosh. Muzikaal is er sindsdien ook niks veranderd.

(c) Rhye

Op 22 januari verschijnt het vierde Rhye album Home waaruit deze Come In Closer al de derde single is. De eerste single Helpless was aanstekelijke mellow r&b, met Black Rain kregen we een heel dansbare Rhye te horen en met deze single keert Milosh terug naar de pure melancholische Rhye-sound.

Milosh laat zijn warme stem in Come In Closer neer dwarrelen over sombere arrangementen. Alleen als de strijkers invallen opent het nummer volledig. Het is zoals altijd weer een magisch mooi pareltje geworden met een bijbehorende clip die hij maakte met zijn vrouw Genevieve Medow-Jenkins.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More