Home Singles REINES – Sophomaniac

REINES – Sophomaniac

by Bart Verlent

Vorig jaar trakteerde Reines ons op de aanstekelijke ‘indian summer track’ (I Wanna) Get Out en nu willen Lissa Staepels en Loïc Van Weyenberg de zon terugroepen met Sophomaniac. In 2021 leerden we het duo kennen tijdens de Sound Track voorrondes en waren we onder de indruk van de kwaliteit van hun elektropopsongs. Op een debuutalbum is het nog wachten maar ondertussen krijgen we opnieuw een optimistische en zonnige single.

© Reines

Sophomaniac klinkt zalig met een funky baslijn, kleurrijke synthriedeltjes en de heldere stem van Lissa. Om het geheel een kitschy 80’s randje te geven, zit er in de outro nog een saxofoon solo die er eigenlijk best bij past.

Het is Reines weer gelukt om een song af te leveren waar je instant vrolijk van wordt en waarvan je spontaan met je voeten begint te trappelen op het aanstekelijke ritme. Ook al schijnt de zon niet, toch laat het duo altijd weer tropische temperaturen door de luidsprekers stromen. Perfecte feelgood pop!

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More