Home Singles RAYMOND VAN HET GROENEWOUD – Verlaten Gebouw

RAYMOND VAN HET GROENEWOUD – Verlaten Gebouw

by Hans Verhoeven

En ja, dit klinkt als een verlaten gebouw. Leegstaand, speelkaarten nog op tafel, kaarsen gedoofd. Waar is iedereen verdomme naartoe? Dat we het niet weten, al weten we wel dat dit een moordsong is – eenzaamheid kruipt binnen onder kieren en tochtgaten – en het is waarschijnlijk z’n beste sinds die over twee meisjes op het strand die boekjes liggen te lezen en zodoende een teint opdoen.

Maar, wacht, we zijn er nog niet. Zijn zoveelste lp, Egoïst, komt uit op 27 oktober zoals paddenstoelen dat zo rond die tijd van het jaar doorgaans doen. Als ze tenminste zin hebben. En Raymond? Die heeft nog veel zin. Zoek zelf eens uit waar hij dit najaar overal speelt want wij kunnen het hier niet opsommen anders crasht de site.

Raymond van het Groenewoud, The Rolling Stones: het najaar van dit jaar wordt het najaar van de ouderen van dagen en dat maakt een mens blij, in dagen waarin paddenstoelen woelen en wij in ons bed, wachtend op wat komen zal.

Facebook – Instagram – Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More