Home Belgisch RATMOSPHERE – Nocturnal Animals (Eigen Beheer)

RATMOSPHERE – Nocturnal Animals (Eigen Beheer)

by Björn Comhaire

Slome, vuile, kitchdisco maken zonder dat je het gevoel krijgt dat je naar een parodie op pakweg Roxy Music of Balthazar zit te luisteren. Hoe doe je dat? Vraag het eens aan de gebroeders Serruys want dat is precies wat ze doen met hun band Ratmosphere.

© Björn Comhaire

Foute muziek die zo juist klinkt dat ze onweerstaanbaar wordt, dat is Nocturnal Animals. Een zwoel ritme, wat afstandelijke, ongeïnteresseerde zang en een gitaar die graag solo wilt maar schrik krijgt zodra ie z’n hoofd buiten de deur steekt.

De ideale soundtrack voor een nachtclub tegen sluitingsuur, in het foute deel van de stad. De uitknop van de rookmachine is afgebroken en alleen de rode lichten doen het nog. Het personeel aan de toog wilt al een tijdje naar huis en de laatste aanwezige gasten houden mekaar recht op de dansvloer. Alleen de boys van Ratmosphere hebben er nog zin in en gaan nog even door!

Nocturnal Animals is de voorbode van de debuutplaat van Ratmosphere, die hopelijk ergens begin 2021 het licht zal zien.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More