Home Singles RAMKOT – Fever

RAMKOT – Fever

by Ann Cnockaert

Ramkot is een trio uit Gent dat pakkende en herkenbare muziek maakt die alleen omschreven kan worden als ‘ramrock’. Het betere stevige gitaarwerk met een sausje van psychedelica en wat hardrock en stoner invloeden. De band werd in 2017 gevormd door de twee broers Tim & Tom Leyman die in Hannes Cuyvers een perfect derde familielid vonden om hun passie voor goed uitgewerkte rocksongs te vertalen naar een uniek klinkende driekoppige band. In aanloop naar hun nieuwe ep krijgen we de single Fever.

Ramkot levert met Fever een pittige single met vette grooves en stevige gitaren. De ideale song voor op de festivalweide. Wie de winnaars van De Nieuwe Lichting 2021 aan het werk wil zien kan dat nog op Crammerock in Stekene (03/09) en op Het Veld in Wommelgem (05/09). De releaseshow op 1 december in Kunstencentrum Voo?uit is reeds uitverkocht maar er werd een extra datum toegevoegd op 2 december.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More