Home Singles RAMKOT – Broken Things (Eigen Beheer).

RAMKOT – Broken Things (Eigen Beheer).

by Didier Becu

Hannes Cuyvers, Tim Leyman en Tom Leyman. Samen vormen ze Ramkot. Verleden zomer waren we positief over hun demo die hun op het podium van Zeverrock bracht. Een jaartje later komt hun eerste ep eraan die in stijl zal worden voorgesteld in de Gentse rocktempel Afsnis op 10 december.

(c) : RAMKOT/Facebook

De Gentenaren menen het (waarom zouden ze dat niet doen) en als producer van hun eerste kleinood werd Jorge Van De Sande van RHEA als producer aangeworven. Met deze kennis op zak, weet je meteen dat Ramkot een band is die zijn naam alle eer wil aandoen. Muziek die je alle hoeken van de kamer laat zien zonder dat het melodieuze aspect verloren gaat.

De eerste teaser uit de ep is Broken Things. Meteen wordt duidelijk dat de drie heren niet vies zijn van een snuifje Queens Of The Stone Age in hun sound. Rock-‘n-roll die recht vooruit veert, niet al te origineel maar tegen een portie flinke rock-‘n-roll zul je ons desalnietemin nooit neen horen zeggen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More