Home Belgisch PRINCE BEASTLY – Give Me Hope/Eastend Fries (Eigen Beheer)

PRINCE BEASTLY – Give Me Hope/Eastend Fries (Eigen Beheer)

by Luminous Dash

Give Me Hope is de nieuwe single van Prince Beastly. Het is een vrolijk en energiek poppunknummer met een zomers gevoel. Vooral het orgel steelt vanaf het begin de show. Het speelt een leuke melodie, is niet te druk en voegt meteen extra waarde toe aan het geheel.

Tijdens het refrein breekt het nummer helemaal open en valt alles op zijn plaats. Op het einde van de bridge wordt er zelfs nog even gemoduleerd, of dat een grote meerwaarde is voor het nummer, laten we in het midden.

Hun tweede single heet Eastend Fries en brengt een heel ander gevoel over dan Give Me Hope. Prince Beastly blijft trouw aan hun energieke zelf, maar het vrolijke orgeltje wordt achterwege gelaten en vervangen door een scheurende leadgitaar. Het klinkt donkerder, vettiger en prettiger. Eastend Fries klinkt meer als old school punk, de hoop waarover ze het hebben in hun vorige nummer lijkt volledig verloren en moet plaatsmaken voor gitaargeweld.

Prince Beastly laat zien dat punk en garagerock nog leven in de Belgische muziekscène en nog altijd aandacht verdienen!

Ruben De Maere

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More