Home Belgisch BELTOON : PLAIN JANE.

BELTOON : PLAIN JANE.

by Yoeri Fransens

Tijdens de allereerste The Voice Belgique eindigde Julie Compagnon als tweede. Sindsdien deed ze voornamelijk tv-en radiowerk. Maar nu is er Plain Jane, een nieuwe band waarin ze een stel vrienden met veel muzikale bagage rond zich verzameld.

Plain Jane heeft grootse plannen. Ze namen hun ep op in de gerenommeerde Jet Studio in Brussel en volgend jaar trekken ze naar South By SouthWest in Austin. De muziek laat zich omschrijven als alt-country, americana, rootsy. Don’t Swear is de eerste single uit de ep die op 13 december voorgesteld wordt.

Vanaf de eerste seconde word je meegenomen in het verhaal van dit nummer. Wat ons onmiddellijk opviel? Dit klinkt heel internationaal, net alsof het van de andere kant van de oceaan komt. De groove van het nummer is uitstekend, gevoelig gitaarspel en de subtiele keys vullen de zang prima aan. Het nummer zou zo passen tussen het beste werk van ene mevrouw Crow.

Uitstekende song, topproductie, straffe dingen! We kijken halsreikend uit naar de volledige ep. Plain Jane stelt die voor op 13 december in de Cali Club in Drogenbos. En vandaag onze beltoon!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More