Home Singles PIP BLOM – You Don’t Want This

PIP BLOM – You Don’t Want This

by Ann Cnockaert

De Amsterdamse indieband band PIP BLOM lanceert de single You Don’t Want This in afwachting van hun aankomende album Welcome Break dat zal verschijnen in oktober.

De vierkoppige band Pip Blom, vernoemd naar de frontvrouw, is vooral bekend in het Verenigd Koninkrijk. Ze toeren er regelmatig en worden omarmd door het Britse publiek. Met hun speelse, aanstekelijke indiesongs veroveren ze stilaan ook het vasteland.

Bij You Don’t Want This hoort ook een fijne videoclip waarbij Pip Blom in twee verschillende werelden vertoeft. De ene wereld is ze helemaal blauw en worstelt ze in haar eentje met de frustraties van het schrijven. De andere is helemaal rood en daar bevindt de volledige band zich gekrompen en optredend in de prullenbak van de blauwe Blom. De wegwerpgedachten van de blauwe Blom worden overgenomen door de rode kleine band. Het beeld staat symbool voor de boodschap van het nummer: geloof in jezelf en laat je niet meeslepen door zelftwijfel.

You Don’t Want This is een opzwepende verfrissende single met een speels ruw randje en zal ook de titeltrack worden van het aankomende album Welcome Break.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More