Home Singles PINK ROBOT – Be Mine (Eigen Beheer)

PINK ROBOT – Be Mine (Eigen Beheer)

by Pieter Walcarius

Bram Van den Broeck alias Pink Robot is nog niet zo heel erg lang bezig met muziek. Het afgelopen jaar heeft hij zich verdiept in het maken van composities en lyrics waarin hij zichzelf kan vinden en die hij vooral leuk vindt om op te nemen. We kregen al twee singles met Zip It en Freak Out en nu laat hij Be Mine op de wereld los.

Be Mine kunnen we het best omschrijven als een dance, electro popsong. Zelf omschrijft Pink Robot zijn muziek als “2 Fabiola meets Vive La Fête” en dat kunnen we gerust beamen. Wij voegen er zelfs graag nog een vleugje eighties aan toe.

Het nummer is dansbaar en heeft een bepaalde schwung waar Be Mine verder op balanceert. De tekst bestaat uit delen van gedichten of quotes die Bram vond tijdens wandelingen door de straten van Brussel. Hij bracht ze samen tot één geheel. De song gaat over de haat-liefdeverhouding die je wel eens kunt hebben met je geliefde maar ook met jezelf binnen een relatie.

Stilletjes aan werkt Pink Robot verder aan zijn album dat waarschijnlijk in mei zal verschijnen. Naast de oorwurm Zip It zal daar dus ook Be Mine op te horen zijn en dat alles DIY-style.

INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More