Home Singles PIERRE DE MAERE – Un Jour Je Marierai Un Ange (Cinq 7/PIAS)

PIERRE DE MAERE – Un Jour Je Marierai Un Ange (Cinq 7/PIAS)

by Bart Verlent

Pierre de Maere is onze eigen Franstalige popsensatie die de wereld wil veroveren met zijn gevoelige liedjes. Na Regrets en Menteur brengt hij zijn derde single uit waarin hij op zoek gaat naar een onmogelijk liefdesideaal.

© Pierre de Maere

De Maere schreef deze song toen hij voor de zoveelste keer in de ban geraakte van aan fictief personage wiens wegen elkaar een paar afleveringen later zouden kruisen om daarna voorgoed te worden vergeten. Die dag dacht Pierre bij zichzelf dat zijn ideaal alleen bestaat in films of boeken.

Deze 20-jarige kerel goot zijn frustratie in een meeslepende electropop-song die spijtig genoeg weinig indruk maakt. Het nummer kabbelt rustig verder terwijl er niks indrukwekkends gebeurd. Blijkbaar kon hij de Franse-tieners al voor zich winnen want volgend jaar staat hij in La Cigale in Parijs, maar of hij met dit nummer echt zal doorbreken voor het grote publiek, daar vrezen we toch voor.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More