Home Singles PICKIN’ DAISIES – Lonely Boy

PICKIN’ DAISIES – Lonely Boy

by Ann Cnockaert

Pickin’ Daisies deelt hun debuutsingle Lonely Boy ,een rauwe punkrocktrack die verloren liefde en verlangen verkent.

Lonely Boy onthult de ruwe randen en ongepolijste charme van Pickin’ Daisies, een opkomende rockband die een mix van rockstijlen hanteert. Met invloeden variërend van punk en progressieve rock tot stoner en sporadische rockballads laat de band een onvoorspelbare en soms grillige kant van hun muzikale identiteit zien.

Marc Vanden Branden neemt de rol van gitarist en zanger op zich terwijl Frederik Vanhoutte de basgitaar bespeelt en tegelijkertijd zijn vocale talenten inzet. Joery Evenepoel voegt een extra dimensie toe met zijn gitaarspel terwijl Hervé Demol de percussie verzorgt en tevens vocaal bijdraagt. Ten slotte completeert Maxim Plouy het geheel met een indrukwekkend drumwerk. Met zijn allen smeden ze zo de unieke sound van Pickin’ Daisies.

In Lonely Boy schildert de band met rebelse teksten een uitdagend portret van een jongen die liefdesverdriet weigert toe te laten en vastbesloten is zijn eigen pad te bewandelen. Het nummer ademt eerlijkheid en rauwheid en laat weinig ruimte voor sentimentele omwegen.

Lonely Boy is de voorloper van de aankomende ep van Pickin’ Daisies die later dit jaar wordt gelanceerd.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More