Home Singles PETER EN DE VOS – Voor De Lieve Vrede (Eigen Beheer)

PETER EN DE VOS – Voor De Lieve Vrede (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Peter en de Vos is het project van de Gentse muzikant Peter Boone en zangeres Fran Devos. Het duo brengt sfeervolle Nederlandstalige nummers waarin ze pop combineren met een vleugje jazz. Laten we het kwaliteitsvolle kleinkunst noemen.

(c) Peter en de Vos

Afgelopen maand kregen we de eerste single Als Je Naar Mij Lacht van het duo. Het is de voorloper van het debuutalbum Alles Gaat Voorbij, dat één van de komende maande het licht zou moeten zien. Op Wapenstilstand/Nationale vrouwendag lanceerde het duo hun tweede single Voor De Lieve Vrede. Het is een nummer over iemand die in een foute relatie zit en er eigenlijk uit wil ontsnappen maar niet weet hoe en dus alles maar doet om de lieve vrede te behouden.

Net zoals hun vorige single is het weer een hele warme compositie (ook al is het onderwerp vrij zwaar). Peter Boone brengt met gitaar, piano, sax en backings weer een song die gemakkelijk in het oor ligt en Fran Devos zingt het nummer met veel gevoel in. Opnieuw een topnummer van Peter en de Vos.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More