Home Singles PETER EN DE VOS – Het Meisje Van Je Dromen (Eigen Beheer)

PETER EN DE VOS – Het Meisje Van Je Dromen (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Het Meisje Van Je Dromen is de derde single van het duo Fran Devos en Peter Boone die onder de naam Peter En De Vos catchy kleinkunst brengen met een jazzy randje. Peter Boone is een gekende Gentse muzikant die ook aan de wieg stond van A Split Second. De man is dan ook van alle markten thuis.

(c) Peter En De Vos

In deze single vraagt zangeres Fran Devos zich luidop af of ze uit angst voor de eenzaamheid met een slechte beffer tussen de lakens is beland, of gewoon te zat was om een helder oordeel te vellen toen ze met hem of haar meeging. Peter en de Vos willen met dit Nederlandstalig levenslied bewijzen dat de combinatie van middelmatige minnaars en te veel alcohol zelden een nieuwe passie zal weten te ontvlammen.

Het duo levert met deze single toch weer een super fijn nummer af. Boone begeleid Devos met een jazzy piano. Het duo krijgt ook nog versterking van Luna Boone (de jongste dochter van Peter) op tenorsax, die het nummer nog een extra touch geeft.

Het Meisje Van Je Dromen is één van de nummers van de debuut-ep Alles Gaat Voorbij van Peter en de Vos die in het voorjaar van 2021 zal verschijnen.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More