Home Singles PETER EN DE VOS – Als Je Naar Mij Lacht (Eigen Beheer)

PETER EN DE VOS – Als Je Naar Mij Lacht (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Peter Boone is een bekende muzikant in het Gentse. In 2014 was hij te zien in The Voice Van Vlaanderen. Al meer dan vijfendertig jaar speelt hij zijn eigen muziek op verschillende podia en neemt hij ook eigen composities op in zijn studio. Peter en de Vos is de naam van zijn nieuw project met zangeres Fran Devos. Fran liep en fietste al een tijdje zingend door de straten toen Boone haar op een dag via Facebook vroeg of ze zong. Van het één kwam het ander en nu maken ze samen Nederlandstalige nummers met veel reggae invloeden (die we totaal niet terug horen in dit nummer), en met hier en daar vleugjes pop en jazz.

(c) Peter en de Vos

Binnenkort verschijnt het debuutalbum Alles Gaat Voorbij waarop deze Als Je Naar Mij Lacht te vinden zal zijn. Op deze single brengt het duo kleinkunst met een snuifje bossa nova en jazz. Een fijne, catchy compositie dankzij de gemakkelijk in het oor liggende muziek van Peter en de mooie stem van De Vos.

Het is duidelijk dat deze twee mensen elkaar muzikaal perfect aanvullen en aanvoelen. Als alle songs op het album van dit niveau zijn zullen we nog heel veel horen van Peter en de Vos.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More