Home Singles PERSONAL TRAINER – Intangible & Round (Bella Union)

PERSONAL TRAINER – Intangible & Round (Bella Union)

by Tom Eyckmans

Spontaan denken we terug aan de kinderlijke bos krullen van Niels Hendrix en zijn kornuiten van het guitige Limburgse Fence. Personal Trainer klinkt op deze singles als het Nederlandse equivalent. De speelsheid van de rammelende gitaren, de sympathieke “oehoes” (niet de vogel) en handgeklap, we hebben het allemaal horen voorbijkomen in de nineties toen indie nog echt indie was en Stephen Malkmus puppygewijs onze beste vriend kon zijn. Personal Trainer heeft echter genoeg kwaliteit en eigenheid om er naast te staan. 

© Marieke Amplify

Rondtollen in een kermiscarrousel met Willem Smit hangend aan de flosh, ons mallemolend in balans houdend. De ep  is een feest, overladen met tal van attracties waar we gretig ingaan! Als Willem met zijn flexibele stem “I feel round, I feel round, I feel round, I feel round” (1 keer is genoeg horen we je peinzen) zingt, denken we spontaan terug aan de feestdagen, al vermoeden we eerder dat het gaat over geleefd worden.

Sinds hun internationaal gesmaakt debuut gaat het dan ook hard voor onze noorderburen. Intangible is niet ontastbaar, integendeel, het is zo representatief voor de beste foor van de wereld, meer bepaald hun aankomende nieuwe plaat Still Willing, die verschijnt op 2 augustus.

Het wordt een drukke zomer voor de band, check hun mediakanalen om ze live te kunnen bekijken.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More