Home Singles PENNYPACKER – Eerie Girls & Boys

PENNYPACKER – Eerie Girls & Boys

by Bart Verlent

België is weer een nieuwe band rijker. Pennypacker staat voor: tonnen attitude, messcherp, luide swingende nummers die gebouwd zijn op vuile pulserende drum en bas, een gitaarsound recht uit de goot en teksten schreeuwend over alles wat ze liefhebben en haten. Meer info over de band kregen we niet, alleen weten we dat het een nieuw project is van Filip Hendrickx die we ook kennen als de gitarist van Salon Richie, Mogo en The Spectors.

© Pennypacker

Eerie Girls & Boys is het eerste wapenfeit van Pennypacker en dat klinkt alvast lekker in het oor. De ritmesectie bouwt een zalige groove op waar de gitaar zich stevig op kan uitleven terwijl de zang redelijk ingetogen klinkt. Het geheel is super strak en knalt met veel power uit de boxen.

We zijn er zeker van dat dit nummer live nog heftiger zal binnenkomen. Als debuutsingle kan Eerie Girls & Boys zeker tellen.

Op 21 januari kan je Pennypacker aan het werk zien in Giraf in Gent waar ze nog meer van die smerige, stevige nummers in het rond gaan gooien. Je bent alvast gewaarschuwd.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More